fo022649: Greenpeace, Milieu - Op de Beeck, Gerrit
"©Gerrit Op de Beeck Zwart-witfoto van een actie van Greenpeace te water. Twee mensen staan aan een smeerpijp terwijl in een bootje van Greenpeace de pers/fotografen/filmploeg de actie registreren. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"