af001937: Ik tel mee - Schamp, Wim; ABVV; Vanden Broucke, André (1987)
"Affiche ontworpen door Wim Schamp, uitgegeven in 1987 door het Algemeen Belgisch Vakverbond (ABVV) voor de sociale verkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van een jonge vrouw die een paal vasthoudt. Tekst: Ik tel mee. 1 ABVV. HET ABVV MAAKT JE STEM STERK. Verantwoordelijke uitgever: A. Vanden Broucke - Hoogstraat 42 - 1000 Brussel. Vrij van zegel - Sociale verkiezingen 1987. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"