fo005122: Henri Simonet - Publi Press
"Zwart-witfoto van Henri Simonet op het congres van de PSB, Heizel, 12 juni 1968, waar beslist wordt of de BSP zal deelnemen aan de volgende regering. Op de foto ook Ernst Glinne. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"