hs000045: l' Oeuvre, houtsnede nr. 20/60 - Masereel, Frans (L'oeuvre : soixante bois gravés, 1928)
"Houtsnede nr. 20 uit een reeks van 60, getiteld l' Oeuvre. Zie ook: ga000045Zie ook: hb000045 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"