z000013: BSP-PSB
"Postzegel met daarop de afbeelding van een tekening van een beeldhouwwerk van Constantin Meunier: Monument voor de arbeid. Constantin Meunier ( 1831 – 1905 ) was een Belgische beeldhouwer, schilder en graficus. Tekst op de postzegel: 1885-1960 anniversaire du-verjaring van de BSP-PSB 40C. De postzegel kleeft op een kaart met als geadresseerde: Aan de Belgische Socialistische Partij, vanwege Janssens Emiel en echtgenote. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"