af001056: Het schandelijk verbond - Detaevernier, R.; BWP (1932)
"Affiche van Robert Detaevernier uitgegeven in 1932 door de Belgische Werkliedenpartij (BWP) voor de parlementsverkiezingen. Tekst: Wetgevende verkiezingen 1932/Élections législatives 1932. Het schandelijk verbond. De christene werklieden hebben genoeg van deze comedie/La scandaleuse alliance. Les ouvriers chrétiens en ont assez de cette comédie. Stemt voor de socialisten/Votez pour les socialites. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"