La rue du chat-qui-pêche - Földes, Jolán; Van Moppès, Denise; Masereel, Frans (Gand: Snoeck-Ducaju, 1947)
"Jolán Földes ; Version française de Denise Van Moppès ; Illustrations et présentation de Frans Masereel Bibliotheek Jan BaghusGenummerd exemplaar 499, met handtekening van Frans Masereel"