fo016572: Nationaal bureau ABVV (1949)
"Zwart-witfoto van het nationaal bureau van het ABVV in 1949 ter gelegenheid van de 50e verjaardag van de vakbond. Groepsfoto met v.l.n.r. 1e rij: André Renard, Paul Finet, Henri Jansen, Louis Major, Nathalis De Bock, 2e rij l A. De Keuleneir en 2e v.r. Arthur Sercu. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"