ws0127: Snapshot van de website www.groenbeernem.be van Groen Beernem, genomen op 28/10/2019 - Groen Beernem
"Collection: Agalev en Groen!; Level of description: File; Series: 457.W.021: www.groenbeernem.be; Geharvest met GNU Wget 1.19.4"