fo027123: NCOS Project 2446- Steun aan de boerenbeweging op Mindanao, Filipijnen, een realisatie van KMP-Mindanao - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 2446; Kleurenfoto, van Frank Cangmawong, voorzitter van de alliantie van boerenvereniging in Zamboanga del Sur (Afzuzs), hij geeft uitleg bij het subregionale rapport van Western Mindanao tijdens het vierde congres. NCOS Project 2446- Steun aan de boerenbeweging op Mindanao, Filipijnen,1990-1998. Een realisatie van KMP-Mindanao. Land/Regio: Filipijnen; Code: FILIPIJNEN; Projectnaam: Steun aan de boerenbeweging op Mindanao; Series: Projectnummer: 2446; Land/Regio: Filipijnen; Code: FILIPIJNEN; Projectnaam: Steun aan de boerenbeweging op Mindanao; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"