pk003278: Europa heeft de vrouwen nodig, Europese verkiezingen 1999
"Postkaart met aan de voorzijde een reproduktie van het schilderij 'Les Repasseuses' van Degas en de tekst: 'Europa heeft de vrouwen nodig'. Aan de achterzijde staat de tekst: '13 juni 1999 - Europese verkiezingen / Prijs Vrouwen van Europa / De vrouwen hebben Europa nodig / Richtlijn 76/207/EEG van de Raad van 9 februari 1976 betreffende de tenuitvoerlegging van het beginsel van gelijke behandeling van mannen en vrouwen ten aanzien van de toegang tot het arbeidsproces, de beroepsopleiding en de promotiekansen en ten aanzien van de arbeidsvoorwaarden. / Artikel 1' ... . Zie ook: pk003277Zie ook: pk003279Zie ook: pk003280 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"