fo034679: Vaka - De Meester, Johan
"Zwart-witfoto genomen tijdens de antirakettenbetoging te Brussel op 23 oktober 1983. Een klein jongetje met zijn spandoek : j'ai .. ans et j'ai peur !! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"