fo027825: NCOS project 370, Bouw van een internaat voor de normaalschool te Bujumbura, Burundi - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 370; Zwart-witfoto, van het internaat van de normaalschool. NCOS project 370, Bouw van een internaat voor de normaalschool te Bujumbura, Burundi, 1970-1971. Een realisatie van Ecole Pédagogique. Land/Regio: Burundi; Code: BURUNDI/70/BD; Projectnaam: Bouw van een internaat voor de normaalschool te Bujumbura; Series: Projectnummer: 370; Land/Regio: Burundi; Code: BURUNDI/70/BD; Projectnaam: Bouw van een internaat voor de normaalschool te Bujumbura; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"