Bulletin de la Société Royale d'Archéologie de Bruxelles : [nouvelle série] (Bruxelles, 1962)
"Bibliotheek Camille HuysmansHet eerste nummer is gewijd aan de viering van de 75ste verjaardag van de vereniging, gesticht in 1887"