"Mams, paps, ik moet je iets vertellen": twaalf diepmenselijke verhalen over het onthullen van wie je echt bent - Clotman, Dirk (De Magneet : periodieke nieuwsbrief van vzw Het Roze Huis)
"Dirk Clotman Fonds Suzan Daniel (FSD)"