txt000693: Holebi, 3e World Outgames, Antwerpen 2013
"Rode poloshirt met korte mouwen. Aan de voorzijde staat op de linkerborstzijde de tekst: 'Antwerp 2013 / 3rd worldOutgames / 3-11 August' en het logo van de World Outgames, op de achterzijde staat de tekst: 'Team Belgium / Love united / Antwerp 2013 / www.world.outgames.org'. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"