af016006: Turnkring ILOKA. Gewestelijk turngala Polder & Hei - Turnkring ILOKA; Smets, Robert
"Affiche uitgegeven door Turnkring ILOKA voor een turngala. Afbeelding: turnster met lint. Tekst: Turnkring ILOKA. Zaterdag 14 november te 19h30 Gewestelijke TURNGALA POLDER & HEI Sporthal K.T.A. P. Vandenhoudtstraat 8 Kapellen. ILOKA. V.U. R. Smets Berkenlaan 68 Kapellen. Vrij van zegel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"