fo008573: Congres CMB
"Zwart-witfoto van de toespraak van Georges Debunne tijdens het 51ste statutair congres van de CMB (Centrale der Metaalbewerkers van België) in Luik, juni 1973. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"