fo025011: ACOD-actie - Schellens, Edward
"Zwart-witfoto van een ACOD-actie aan een station in Antwerpen (vermoedelijk), maart 1984. Actievoerders dragen bordjes met opschrift: Omdat arme mensen ook belangrijk zijn - Wij verdient minder dan wij de banken haha - Coens aan de dop!!! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"