af015407: Soutenez les sanctions économiques contre l'Afrique du Sud - Alsteens, Gerard; CISL
"Affiche van Gal (Gerard Alsteens) uitgegeven in 1976 door de Confédération Internationale des Syndicats Libres (CISL) tegen apartheid. Afbeelding: portrettekening van een zwarte man met pleister op de mond en een boven het rechteroog. Tekst: SOUTENEZ LES SANCTIONS ECONOMIQUES CONTRE L'AFRIQUE DU SUD. LES SANCTIONS NE FERONT PAS PLUS DE MAL AUX TRAVAILLEURS NOIRS QUE L'APARTHEID. CONFEDERATION INTERNATIONALE DES SYNDICATS LIBRES. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"