fo028300: Gare du Nord - Krull, Germaine
"© Succesion Germaine Krull, Museum Folkwang Zwart-witfoto van het Noordstation (Gare du Nord) in Parijs bij donker. Jaren 1920. Germaine Krull. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"