pk003042: 11.11.11 Kalligrafie, Vrede
"Een dubbele prentbriefkaart uitgegeven door 11.11.11 als exclusieve wenskaart. Tekst: Vrede, Paix, Peace. Tekst achterzijde: Arabische kalligrafie door Maan Alhasbane. Ontwerp en kalligrafie door het Schrijf Bedrijf - hetschrijfbedrijf@yucom.be. Een wenskaart van 11.11.11 - Koepel van de Vlaamse Noord-Zuidbeweging Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel - tel. 02 536 11 11 / www.11.be / 11.11.11 Jij vecht tegen onrecht FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"