af000597: Doe mee aan de solidariteitsweek met de zwarte arbeiders in Zuid-Afrika - IVVV
"Affiche uitgegeven in 1978 door het Internationaal Verbond van Vrije Vakverenigingen (IVVV) voor het Internationaal Jaar tegen de Apartheid. Tekst: « Doe mee aan de solidariteitsweek met de zwarte arbeiders in Zuid-Afrika » 13 tot 21 maart. Voor bevrijding uit onderdrukking. Voor het recht om zich te organizeren (sic!) in een vakbond. Voor dezelfde mensenrechten en vakbondsrechten als jij. 1978 is het Internationale jaar tegen de apartheid. Internationaal Verbond van Vrije Vakverenigingen 37-41, Warmoesberg 1000 Brussel, België. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"