fo026385: Anti-terreur-manifestatie - CCC, Brussel 1985 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van politici, o.a. Karel Van Miert, Freddy Willockx, Willy Claes , Carla Galle en G. Debunne tijdens de Anti-terreur-manifestatie na de bomaanslag van de CCC te Brussel, 1985. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"