te000022: Voorstudie bouwvakker met geknoopte zakdoek - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Tekening, afbeelding van het hoofd van een man. Hij heeft een geknoopte zakdoek op het hoofd. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"