Verboden voor onbevoegden : naar lokale netwerken voor meer participatie aan cultuur, jeugdwerk en sport - Wyckmans, Jessica; Dierckx, Danielle (Leuven: Acco, 2009)
"Jessica Wyckmans en Danielle Dierckx BMLIK"