fo023542: Gemengde huwelijken, kindontvoering - Dirven, Tim
"©Tim Dirven Zwart-witfoto van een meisje die haar moeder in de armen valt bij haar terugkomst na een ontvoering door de buitenlandse vader. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"