fo010166: Koningskwestie - Actualit (1950)
"Zwart-witfoto van een woelige betoging tijdens de Koningskwestie. Betogers staan tegenover politie en leggen het openbaar vervoer plat. Brussel, 1950. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"