Op zoek naar de nozems : een reportage van Boontje - Boon, Louis Paul; Van Hulle, John (Gent: De Vlam)
"Op titelpagina : Deze reportage werd in hoofdzaak voor de lezers van het dagblad Vooruit in brochurevorm gebracht."