med001703: SJ
"Een koperkleurige reversspeld in de vorm van een vlag met daarop de tekst: JS, Socialistische Jeugd. De rode vlag is een internationaal symbool voor sociaaldemocratie, socialisme en communisme. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"