Beweeg! : tweemaandelijks ledenblad van de "Beweging voor Sociale Vernieuwing" (Antwerpen: BSV)
"Redactie: Koen Calliauw, John Kennes, Dany Sprockeels e.a. Administratie: Zirkstraat 31 A, 2000 Antwerpen"