fo000484: Kinderarbeid - Samyn, Jan
"Zwart-witfoto van meisjes en jongens die werken in de vlasspinnerij La Linière Gantoise en gefotografeerd op de Hoogpoort. Zij moesten 's morgens om 4 uur uit hun bed want zij woonden 1,5 uur tot 2 uur van de werkplaats. Kinderarbeid. Gent, Hoogpoort. 1913. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"