fo014132: Anseelefeesten - Pieters, Geo
"Zwart-witfoto van de opvoering van het massaspel Strijd in het feestpaleis in het Citadelpark, georganiseerd n.a.v. de inhuldiging van het monument/standbeeld van Edward Anseele en de viering van 50 jaar TACB (Textielarbeiderscentrale van België), Gent, juni 1948. Onderschrift: Vloek aan de oorlog. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"