fo023172: Interprofessioneel overleg - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van François Janssens (voorzitter ABVV) die geïnterviewd wordt n.a.v. het interprofessioneel overleg. 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"