af014475: Veilig Vrijenlijn - Toko fotografie; Jacobs, Lieven; Sensoa; Lambrechts, Chris (2006)
"Affiche gefotografeerd door Toko fotografie en ontworpen door Lieven Jacobs, uitgegeven in 2006 door Sensoa voor hiv- en soa-preventie. Afbeelding: detailfoto van een vuile telefoonhoorn. Tekst: VEILIG VRIJENLIJN 078-15 15 15. Info over soa en hiv, in alle anonimiteit. SENSOA PRAAT OVER SEKS. verantwoordelijke uitgever: Chris Lambrechts, Kipdorpvest 48a, 2000 Antwerpen. fotografie: www.toko.be, grafisch ontwerp: Lieven Jacobs."