vl000093: Socialistische Metaalbewerkersbond, Gent,1882-1921.
"Vlag van de Socialistische Metaalbewerkersbond van Gent,1882-1921. Het opschrift staat centraal op een rood veld. In de broekhoek: de stichtingsdatum, 1882. Goudkleurige franjes in metaaldraad. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"