te002564: Uwe majesteit - Vancolen, Yannick
"Tekening van Yannick Vancolen 2002. Tekening van koning Albert die zegt aan Louis Michel; Als ik het goed begrepen heb... De lange met bril is Kabila en de kleinste vreemd is Kagamé! Louis Michel zegt; Nee... het is omgekeerd ! Uw majesteid! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"