af000513: Frank Van Acker - BSP Brugge; Van Roy, Jean-Pierre
"Affiche uitgegeven in 1974 door de Belgische Socialistische Partij (BSP) Brugge voor de parlementsverkiezingen. Tekst: Frank Van Acker. Verantw. J.P. Van Roy - Steenstraat 96 - 8000 Brugge - Verkiezingen 10-3-1974. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"