Notre Voix : organe des JCS Jeunesses combattantes schaerbeekoises affiliées au Front de l'Indépendance ([S.l.]: JCS)
"Origineel exemplaar wordt niet geraadpleegd. Enkel de fotokopieën zijn raadpleegbaar in de leeszaal."