Het Amsterdamse homo-emancipatiebeleid : van homo-monument tot gay and lesbian games - Nijboer, Jeannette; Veeger, Petra (Amsterdam: Gemeente Amsterdam, 1998)
"Jeannette Nijboer ; Margriet Veeger Fonds Suzan Daniel (FSD)"