Psycho-paedagogische oorlogsnota's 1914-1918 : voorafgegaan door drie opstellen over den oorlog - Schuyten, M.-C. (Antwerpen: Buschmann, 1919)
"door Dr. M. C. Schuyten Bibliotheek Camille HuysmansOverdruk uit Paedagogisch jaarboek, IX, 1919"