af014353: Raymond Dieltjens - SP; Beckers, Pedro (1991)
"Affiche uitgegeven in 1991 door de Socialistische Partij (SP) voor de parlementsverkiezingen in Antwerpen. Afbeelding: portretfoto in zwart-wit van Raymond Dieltjens. Tekst: Raymond Dieltjens 10e PLAATS KAMER. REKEN EROP SP. Wetgevende Verkiezingen 24 november 1991 – verantwoordelijke uitgever: Pedro Beckers, SOPRAN v.z.w. – Lamorinièrestraat 233 – 2018 Antwerpen 1."