Hedendaagse waardering van Karl Marx - Banning, Willem; Van Ameringen, A.A.; Karmelk, R.J.; de Vos, H.; Van Praag, J.P. (Amsterdam: Arbeiderspers, 1950)
"een bundel opstellen bijeengebracht door W. Banning Bibliotheek François VercammenEen bundel opstellen betreffende Marx' gedachtengoed"