st001785: Evenwicht man-vrouw op verkiezingslijsten
"Stickervel met dezelfde stickers van verschillende grootte waarop de afbeelding staat van een eenvoudige schets van een gezicht met een strikje dat afwisselend bovenaan (vrouwelijk) en onderaan (mannelijk) werd geplaatst. Naast het gezicht de tekst: 'www.kiesevenwicht.be'. Zie ook: med002796 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"