af001067: Studieweekends voor de opleiding van jeugdleiders, clubverantwoordelijken en monitors vakantiewerk. Cursus Aalst-Oudenaarde, eerste en tweede jaargang - Cockx, Marcel; sm Het Licht; Socialistisch Jeugdleidersinstituut (SJI)
"Affiche van Marcel Cockx uitgegeven in 1966 door het Socialistisch Jeugdleidersinstituut (SJI) voor studieweekends. Afbeelding: 3 personen - waarvan 1 met gitaar - zittend bij een paar bomen aan het kampvuur. Tekst: Socialistisch Jeugdleidersinstituut. Studieweekends voor de opleiding van jeugdleiders, clubverantwoordelijken en monitors vakantiewerk. Cursus Aalst-Oudenaarde, eerste en tweede jaargang. Zes weekends van november 1966 tot april 1967 in het Cultureel en Ontspanningscentrum te Ronse. Werken mede: de Nationale Dienst voor de Jeugd; het Bestuur voor Lichamelijke Opvoeding, Sport en Openluchtleven; verschillende bevoegde specialisten. Inlichtings- en deelnemingsformulieren hier te bekomen. Erkend door de Nationale Dienst voor de Jeugd en het Bestuur voor Lichamelijke Opvoeding, Sport en openluchtleven. Inlichtingen: Socialistisch Jeugdleidersinstituut, Keizerslaan 13, Brussel 1 Tel. 02/13.82.70. S.M. Het Licht, Gent 5905. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"