pr000301: Nos Binettes Socialeuses par Boquillon. Wettinck - Boquillon; Lefevre, A.
"Collection: Nos Binettes Socialeuses par Boquillon; Prent in monochroom voorstellend een karikatuur van Joseph Wettinck. Tekening van Boquillon verschenen in Nos Binettes Socialeuses. Series: Nos Binettes Socialeuses par Boquillon; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"