fo014928: ABVV, Textiel, Kleding en Diamant
"Kleurfoto van een ABVV-militante met pet tijdens de betoging van de textielsector, ABVV Textiel Kleding en Diamant en ACV Textiel lopen zij aan zij in de betoging in Gent, Sint-Baafsplein op 2 oktober 1993. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"