af016195: In 't leger word je man. Doe burgerdienst - Schamp, Wim; Burgerdienst voor de Jeugd; Rutgeerts, Jan
"Affiche van Wim Schamp uitgegeven in 1992 door de Burgerdienst voor de Jeugd (BDJ) voor vervangende dienstplicht. Afbeelding: een militair met een pint bier en een blauw oog. Tekst: IN 'T LEGER WORD JE MAN. DOE BURGERDIENST. Een uitgave van BDJ vzw, erkend door het Ministerie v.d. Vlaamse Gemeenschap • Extra editie BDJ-INFO, 6-'92, bijlage • Tel. 02/640 19 98. WIM. V.U. Jan Rutgeerts, Zw. Zustersstraat 16, 3000 Leuven • Vrij van zegel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"