Speciaal Eén Mei - bijvoegsel bij het blad van 30 april - 1 mei - 2 mei 1971 (Gent: Het Licht, 1971)
"Speciale editie van dagblad Vooruit. Met medewerking van de leiders van de vier takken van de socialistische Gemeenschappelijke Actie"