fo019345: Socialistische Vrouwengroep Wijkclub Jozef De Graeve Brugse Poort
"Zwart-witfoto van de Socialistische Vrouwengroep van de wijkclub Jozef De Graeve buiten op straat voor het lokaal Vooruit, SWM Verbroedering, n.a.v. een uitstap naar Holland. Gent, Brugse Poort, Meibloemstraat, 1957. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"